Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Vindem tractoare noi cu garantie de 2 ani sau 1000 de ore de functionare si service postgarantie pentru minim 5 ani de zile. Toate tractoarele noi pe care le comercializam au pretul de producator.

Tractorul este un vehicul agricol utilizat pentru a tracta remorci sau alte utilaje care nu pot fi transporate prin mijloace manuale, si mai ales, la muncile agricole. Dotat mai intai cu motor cu aburi, apoi cu motor Diesel, tractorul a fost perfectionat de-a lungul timpului pentru a raspunde cat mai mult solicitarilor fermierilor.

 Tractorul cu rezervor pentru transportul cerealelor este usor de condus prin campul de cultura. Deoarece aceste tipuri de tractoare sunt destinate sa transporte mai multe tipuri de utilaje, rama sasiului dintre anvelopele din fata si din spate este extinsa. Prin urmare, sunt capabile sa tracteze, printre altele, unelte care includ burghie, pulverizatoare, semanatori, rotoare, incarcatoare si praf de praf. Ele vin in numeroase dimensiuni si modele. Tractororul industrial este folosit pentru ridicarea si transportul bustenilor.

 Tractoarele pentru livezi si vii sunt un tip special de tractoare folosite doar in livezi. Acestea sunt, de obicei, foarte inalte, astfel incat utilizatorul sa poata sta pe tractor si sa culeaga fructele sau sa taie copacii. Datorita design-ului puteti intra in jurul copacilor fara a avea probleme, indiferent de ceea ce ati plantat acolo, fie ca sunt pomi fructiferi sau struguri.

Tractoarele din seria celor mici sunt cele mai bune pentru familie la gradinarit dar sunt si multifunctionale, fie pentru fermierii din zonele deluroase fie la serele din campie. Dispun de un port de tragere la capatul din spate, astfel incat sa se poata adapta mai multor lucrari: arare, cultivare, cosire, taierea peluzei, recoltare, pomparea apei, pulverizare, deszapezire, taierea ramurilor si asa mai departe.

Puteti alege fie motor pe benzina sau diesel cu diferenta de cai putere (6.5HP-14HP). Puteti porni motorul manual sau electric. Transmisia principala este complet etansata si bine lubrifiata. Un mecanism diferential este integrat in proiectare. Prin urmare, puteti face usor intoarcerea. Poate fi folosit pentru tractarea unei remorci de 500 kg. Bara de ghidare poate fi reglata in orice pozitie unghiulara pentru a va face munca mai usoara.

Site-ul nostru este magazinul dumneavoastra virtual pentru utilaje agricole de vanzare. Inventarul nostru cuprinde liste de la fiecare producator major, printre care John Deere, Case IH, New Holland Agriculture, Kubota, Massey Ferguson si CLAAS plus alte tipuri. Fie ca sunteti in cautarea de tractoare, seceratori, semanatoare, masini de plantat, echipamente pentru furaje si furaje, utilaje de prelucrare a solului, remorci agricole, echipamente de putere in aer liber sau orice alte echipamente agricole, veti gasi ceea ce cautati pe pagina noastra de internet. Vizitati-ne des deoarece inventarul nostru este actualizat in permanenta fiind cea mai buna sursa de tractoare de vanzare noi si second hand. Tractoare din toate categoriile sunt adaugate zilnic, inclusiv tractoare 2WD, 4WD, bidirectionale, MFWD si tractoare de utilitate.


 

Tractoare de vanzare