Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Tocatoarele de resturi vegetalesunt utilaje agro-industriale de maruntire a deseurilor solide si sunt utilizate pentru a zdrobi crengi, coceni, resturi de vie dar si plastic, cauciuc, fibre, hartie, lemn, materiale goale mari (recipiente mari) si diverse deseuri mixte. Materialul tubular de strivire poate fi echipat cu un dispozitiv de presare pentru a creste puterea.

                                                                                                        

Tocatoarele de crengi si lemn pot fi conduse de tractor, au aspect orizontal, modul de control mecanic si semiautomat hidraulic si inalta precizie in executie.

Avantajele tocatoarelor noastre sunt: design si productie conform certificatului (fiecare produs este inspectat inainte de livrare); variatie in aplicatii (desi este utilizat in principal pentru taierea arbustilor,reziduurilor de recolte, diferitelor furaje de animale, deseurilor de hrana, a lemnului tare si a ramurilor de copac, este o alegere perfecta si pentru combustibil, fabrici de hartie si fabrica de lemn dar si ca ingrasamant); efect de fragmentare bun: chips-uri foarte mici; structura buna(tocatorul de lemn este constituit din sasiu, rotor tambur, role de alimentare, lame si ciocan, sistem hidraulic, supapa reglabila etc.). Alte avantaje sunt: cutitul de inalta calitate(cilindrul de aschii de lemn este fabricat din material special, cu proces de tratare termicain timp, pentru a asigura un timp mai indelungat de functionare); viteza rolei(reglabilain functie de diametrul lemnului) si masina pliabilapentru un transport confortabil.

Tocatoarele de resturi vegetale sunt foarte populare in randul fermierilor si de o calitate superioara. Cu o constructie solida robusta, care este, de asemenea, potrivita pentru utilizare comerciala, tocatorul de resturi vegetale are grup puternic care asigura independenta completa a retelei, astfel incat tocatorul poate sa fie utilizat fara restrictii in locatii indepartate, Puteti toca resturi vegetale cu grosimi intre3-6 cm. Tocatorul este foarte usor de intretinut; la fel si cutitele, lama, etc Constructia este solida din otel.

Tocatorul modern este dezvoltat dupa o tehnologie speciala de prelucrare, cu caracteristici bune, in special rezistenta la uzura, durabilitate ridicata, reparabila etc. Ciocanul de taiere adopta o rotatie diferentiala pentru a forma o camera de maruntire. Dupa intrarea in camera, materialul va fi rupt in dimensiunea dorita a particulelor.

Tocatoarele de resturi vegetale pot fi considerate a fisi echipamente de reciclare a deseurilor, dezvoltate pe baza asimilarii tehnologiilor avansate straine, adoptarea recomandarilor clientilor si multi ani de experientain fabricatie.

Tocatoare resturi vegetale