Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Semanatoarea de porumb face parte din seria de masini de fertilizare si insamantare si poate fi montatala diverse tipuri de tractoare. Este aplicabila la campii si zonele deluroase ale plantatiilor de porumb.Masinile de insamantare sunt folosite pentru culturi, legume, flori etc. sunt potrivite pentru insamantarea unei zone largi. Semintele pot fi impartite in diferite moduriin functie de marimea lor.

Semanatoare de porumb opereaza cu seminte fine, una cate una. Se foloseste pentru pregatirea solului, saparea, insamantarea,  aplicarea ingrasamintelor, acoperirea si presarea intr-o singura operatie. Semanarea se face cu precizie, fara daune asupra semintelor astfel ca plantarea uniforma a semintelor determina economisirea lor. Este folosita in principal pentru semanat porumb dar se poate utiliza si pentru fasole, seminte de bumbac, arahide si seminte de floarea-soarelui. Masina poate raspandi ingrasamintele de bazain timpul plantarii si poate completa lipsa lorin acelasi timp. Exista un mecanism anti-inversare in interiorul angrenajului pentru a evita problemele aparute prin rotirea inversa a masinii. Cultura semintelor este convenabilasi amanuntita. Printre avantajele semanatoarei de porumb enumeram:santuri inguste, udaresi adaugare de ingrasaminte, imprastiere lateralasi adaptabilitate la  o gama larga de tractoare.

Un alt avantaj al semanatorii de porumb este ca e usor de treierat cu ea (face santuri de forma circulara). Este din otel asa incat rezistala multe utilizari.

Conducta de fertilizare cu tub metalicinlocuieste tubul traditional de plastic, impiedicand coroziunea, indoireasi lovirea.

Marimea crescuta acutiei de seminte si piesele din otel inoxidabil inlocuiesc piesele traditionale din plastic, rezolvand problema uzarii cutiei in conditii de temperatura ridicatasi mediu de lucru UV.

Semanatoarea de porumb este potrivita pentru plantarea pearii intinse: cele doua linii sunt de 910 mm, iar distanta dintre cele patru randuri este marita la 760 mm,

Cutia de ingrasaminte are un design eficient al comutatorului hidraulic pentru a imbunatati calitatea produsului. Prin inlocuirea placii de insamantare, se poate utiliza pentru porumb, soia, fasole verde, arahide si alte culturi.

O alta caracteristica importanta a semanatoarei de porumb este finalizarea insamantarii la o singurautilizare, aceasta operand deschidereasantului, plantarea, acoperireasi presarea la loc a pamantului astfel ca plantarea compacta a semintelor mici va avea cel mai bun efect.

Semanatoarea de porumb este usor de manevrat si agilala executarea intoarcerilor.

Este potrivita pentru utilizarea pe scara largade la insamantarea la campie pana la insamantarea pe creste.

Semanatoarele sunt echipate cu roti din cauciuc pentru a facilita depozitarea si mutarea lor atunci cand nu sunt folosite.

Compania producatoare este o companie profesionala de proiectare, fabricarea si vanzarea de masini agricole si unelte agricole, precum si alte utilaje si piese de schimb. Va asteptam pe site-ul nostru pentru a explora intreaga gama de unelte si masini agricole!

Semanatoare de porumb