Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Noua gama de produse ce fertilizeaza cu azot este mult mai putin costisitoare pe unitate de azot decat cea dinainte. In plus, concentratia mai mare inseamna ca exista un volum mai mic pentru transport, depozitare si raspandire, reducand timpul si costurile. Acest lucru poate fi semnificativ in cazul in care fermele mai mari trebuie sa acopere mai mult teren, sau fermele sunt departe de casa.

Mig de azot a fost testat atat pe culturi, cat si pe pasuni, si s-a dovedit a functiona intr-o varietate de tipuri de soluri. In plus, exista beneficii asupra mediului cu emisii reduse de gaze de azot. Acest lucru devine din ce in ce mai important, deoarece durabilitatea si agricultura cu emisii scazute de dioxid de carbon sunt cerute de clienti si de autoritatile de reglementare internationale.

Padocurile, peluzele si caile de acces pot fi ingrijite cu distribuitorul tractat mig azot.  Cu varianta de doua dimensiuni la capacitatea de incarcare, aceste masini de imprastiere sunt perfecte pentru a fi folosite in spatele vehiculelor ATV si a celor rutiere. Un agitator in rezervor imbunatateste curgerea materialului, in timp ce setul optional de iarna este de indispensabil, fiind atat de folositor pentru raspandirea precisa a sarii granulare cu curgere libera. Utilizat in mod obisnuit in culturi dar si  in aplicatiile de intretinere pe timpul iernii pentru imprastierea sarii, limitatorul de imprastiere limiteaza latimea aplicatiei la aproximativ 1,5 m. Amestecatorul extins pastreaza materialul in miscare in interiorul cisternei. Exista si optiunea de filtrare prin care sunt indepartate bucatile mari de sare inainte de a ajunge in cisterna.

Ca si caracteristici cheie, dispozitivul de imprastiere al discului este antrenat mecanic, prin roti pneumatice cu tije pneumatice. Migul de azot raspandeste substanta pana la 14 m. Discul de filare este din otel inoxidabil conceput pentru a oferi durabilitate iar kit-ul de iarna este optional.

La mig-ul de azot este foarte importanta calibrarea distribuitorului de ingrasaminte pentru a asigura rata corecta de imprastiere a substantei. Seria de mig-uri pentru azot este potrivita pentru uz profesional in podgorii, livezi, culturi de hamei si campuri de legume. Aceasta serie ofera operatorilor o durata lunga de viata si costuri de intretinere reduse. Aceste mig-uri de azot ca si distribuitoare de ingrasaminte au sistemul de control direct al fluxului  pentru reglarea usoara a ratei de aplicare pentru distribuirea precisa a ingrasamintelor si a semintelor. Cu padele de imprastiere reglabile, discurile de imprastiere ale sistemului Multi-Disc System sunt capabile sa raspandeasca toate tipurile de ingrasaminte granulare cu precizie ridicata si modele largi de imprastiere.

Migurile pentru azot au dimensiuni inguste pentru o utilizare mai usoara in livezi si podgorii, fara riscul de distrugere a culturilor. Caracteristicile de proiectare, cum ar fi unghiurile dispozitivului, permit utilizarea in aplicatii ultra-inguste.

Modelele sunt destinate fermelor diversificate si au capacitati variabile. Aceste incarcaturi mari, insotite de sistemul de extensie a palniei flexibile, asigura o performanta maxima.

Discurile de imprastiere ofera performante consistente in timpul raspandirii standard, raspandirii tarzii superioare, precum si a raspandirii optimizate a randamentului la nivel de camp. Pentru confortul dvs., toate acestea sunt posibile la latimi de lucru setabile fara a elimina sau a schimba discurile sau padelele. In functie de tipul de material si de latimea de lucru, lungimea si orientarea paletelor pot fi ajustate precis cu ajutorul sculei furnizate. Datorita indicatorului de pozitie tridimensional bine marcat, puteti seta paletele rapid si usor.

Pentru mai multe informatii intrati direct pe site-ul nostru!

Mig azot