Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Masinile de frezare a solului sunt potrivite pentru frezarea pamantului compactat, si radacinos sau pentru a se amesteca in sol materiale de stabilizare sau aditivi cu scopul  imbunatatirii calitatii solului.

Site-ul nostru va  ofera mai multe modele intr-o gama larga clasata pe indici de latime, adancime si putere pentru a va servi la cat mai multe proiecte.

Cu freza de pamant eliminati mai multi pasi costisitori si consumatori de timp pentru a obtine un amestec fin de sol macinat  si resturi organice, inclusiv radacini.

 Mergeti un pas mai departe cu functia de incorporare a materialelor de stabilizare sau remediere atunci cand un amestec omogen este crucial.

Valorile diametrului rotorului variaza si pot fi operate la 110  pana la 440 CP. Unele freze beneficiaza de scut pe spate reglabil pentru a asigura cea mai buna nivelare,. Directia rotorului poate fi configurata la tipul de suport si directia principala de functionare poate fi setata pentru rezultatele dorite, ducand la o productie mai rapida si la un sol mai fin.

 Freza de pamant poate fi, de asemenea, folosita pentru a marunti si a incorpora arbusti in pamant, daca se doreste. Este ideala pentru macinarea campurilor si a radacinilor si pentru a transforma pamantul in teren arabil pentru diverse culturi, teren pentru constructii sau conducte si pentru reabilitarea terenurilor forestiere in urma incendiilor.

 

Modelele includ talpi reglabile pe adancime, cilindru de compactare, ambreiaj de alunecare si o cutie de viteze pivotanta sincrona, care permite o gama larga de miscari pentru a functiona fara probleme la diferite adancimi. Modelele hidraulice ofera o usa cu capcane hidraulice pentru a ajuta la continutul de resturi, iar modelele hidraulice au talpi cu inclinare reglabila si unelte de rotatie cu carbura in forma de dalta. La freza de pamant componentele rotative sunt foarte eficiente in prelucrarea lemnului in sol cu ​​caracteristici rezistente la abraziune si la roci. Rotorul cu palete utilizeaza mai putine instrumente de carbura comparativ cu cele mai multe sisteme de tip tambur, pentru a oferi costuri de functionare mai mici pe ora, fara a sacrifica rezultatele. Liniile de transmisie puternice cu sisteme fiabile de tensionare a curelelor livreaza eficient puterea rotorului, asigurand in acelasi timp durabilitate, protectie la abraziune si o configuratie agresiva. Toate acestea produc rezultate impresionante.

 

Aplicatii pentru freza de pamant.

Stabilizarea solurilor pe santierele de constructii poate fi realizata cu dispozitive de frezat si vehicule cu roti sau senile. Dezvoltarea terenului  este o aplicatie importanta pentru freza de pamant. Site-ul nostru va intampina cu o varietate de unitati si unelte pentru a face fata cat mai multor sarcini realizabile pe terenul in lucru. Mentenanta terenurilor dedicate construirii drumurilor, autostrazilor, liniilor de comunicatii are partea sa de provocari. Freza de pamant asigura astfel curatarea vegetatiei si procesul de mentinere si imbunatatire a padurilor. Multi operatori doresc pregateasca terenul pentru reimpadurire. Se pot folosi atasamente de frezat cu diferite latimi si clase de putere pentru a reduce si incorpora materialul taiat si pentru a stabili conditii ideale de plantare intre standuri de padure subtiri.

Frezele de pamant sunt instrumente ideale in managementul vegetatiei. Produsele noastre sunt utilizate pentru curatarea vegetatiei, curatarea drumurilor, eliminarea speciilor invazive, indepartarea combustibililor din lemn in padure si in silvicultura pentru mentinerea si imbunatatirea livezilor si a padurilor.

Freza de pamant