Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Erbicidatoarele noastre  se utilizeaza in orice proiect agricol, de la combaterea buruienilor, pana la fertilizarea pe suprafete mari si ofera eficienta, capacitatea si siguranta de care aveti nevoie pentru aproape orice lucrare de pulverizare.

In general erbicidatorul are un furtun de 4-5 metri, cu o bagheta de pulverizare usor de reglat, producand o erbicidare fina sau un flux de jeturi care pulverizeaza pana la 6 metri distanta. Latimea bratului este reglabila pana la 2 metri. Viteza si utilitatea erbicidatoarelor, fac din ele o alegere excelenta in comparatie cu  modelele portabile. Cu o capacitate de cinci ori mai mare decat pulverizatoarele de mana mici, puteti proteja cu usurinta gazonul, arborii, arbustii si gradinile, fara inconvenientele opririlor frecvente pentru a fi reumplute. Pompa de 12V / 7amp se va atasa cu usurinta la tractorul dvs. de gazon sau la masina de tuns iarba, cu tija universala inclusa. Erbicidatorul este echipat cu cabluri ample si conectori rapizi pentru a fi usor de atasat la bateria tractorului. Capacitatea rezervorului este variabila. Latimea de pulverizare variaza si ea pana la 203 cm . Erbicidatorul este dotat cu furtun si pistol de pulverizare de aproximativ 400 cm. Are  anvelope pneumatice, piulita universala inclusa, amestecare usoara a substantelor chimice si garantie variabila pentru utilizatorii casnici sau pentru utilizatori profesionisti

Erbicidatoarele profesionale care intra in categoria utilajelor agricole au ca si specificatii urmatoarele caracteristici generale: rezervoare din ploietilena, latime rampa 12-15-18 m, ridicare / coborare hidraulica pentru bazinul cu lancele de 18m, pompa de 120l/min ce asigura eficenta ridicata si camera de aer ce elimina pulsatia solutiei in circuit. Agitatorul hidraulic, asigura o concentratie constanta a solutiei in timpul folosirii. Beneficiaza de manometru iar filtrarea solutiei este realizata prin 4 sisteme de filtrare. Are rezervor pentru  spalarea mainilor, sistem de pulverizare cu 3 diuze cu cap rotativ si cadru solid.

Erbicidatorul  remorcat are o latime de lucru de pana la 6 m, duze anti-scurgere, cadru din otel adaptat, pompa cu piston si cardan inclus.

Erbicidarea chimica se poate realiza acum la standarde inalte folosind pulverizatoarele noastre de gradina tractabile. Site-ul nostru va ofera o gama de erbicidatoare de gradina tractabile ce pot fi utilizate pentru aplicarea ingrasamintelor, a usturoiului, a erbicidelor si a altor produse de intretinere a gradinii, aflate in stare lichida. Toate acestea folosesc pompe puternice cu membrana de 12 V pentru a asigura o acoperire uniforma, iar majoritatea au, de asemenea, pistol de pulverizare cu maner integrat pentru aplicatii la fata locului, daca descoperiti o zona greu accesibila in care duzele de pulverizare nu vor ajunge.

Printre cele mai populare erbicidatoare este cel cu o capacitate de 70 de litri si este livrat in mod standard cu un brat cu patru duze, precum si cu o pista de pulverizare cu declansator de mana, care este ideala pentru aplicarea pe teren a solutiilor de combatere a buruienilor si a pesticidelor. Acest pulverizator cu suspensie este echipat cu recipient de spalare cu apa proaspata de cinci litri.

Designul centrului de greutate ofera o stabilitate mai buna pe terenul deluros.

Erbicidatorul remorcat este potrivit pentru ATV-uri, vehicule utilitare si tractoare compacte. Este un erbicidator multifunctional care poate incorpora tehnologia existenta a  unui motor compact si are o rata scazuta de consum.

Erbicidatoarele noastre remorcate au o varietate de capacitati si latimi de pulverizare. Acestea sunt livrate imediat ce comanda dvs. este plasata ori de cate ori este posibil. Produsele sunt de cea mai inalta calitate.Va asteptam pe site-ul nostru sa descoperiti cele mai cautate modele!

Erbicidator