10.250,01RON Fără TVA: 8.613,45RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Culegatoare de porumb oferita de Pinionline


Culegatoarele de porumb sunt cele mai populare dintre produsele pentru recoltare. Exista o mare varietate de optiuni pentru recoltarea porumbului 


Fermierului pasionat ii punem la dispozitie o gama larga din care sa isi poata alege utilajele in functie de nevoile sale. Aproximativ 89% din acestea sunt recoltatoare, 1% sunt piese de masini agricole. 

Culegatoarea de porumb se foloseste in principal pentru recoltarea porumbului, sorgului si ierbii etc. Dar pot fi realizate simultan mai multe functii, cum ar fi recoltarea, tocarea, framantarea si aruncarea silozului in remorca etc. Ea poate lucra independent sau poate functiona secundar prin montarea pe tractor.

Va putem garanta siguranta produselor prin selectarea lor de la furnizori certificati.

In cazul culegatoarelor de porumb puteti alege intre o combina si o mini-combina.

Avantajele unei culegatoare de porumb de dimensiuni mici sunt urmatoarele: este o masina de recoltat cu autopropulsie mica, cu recoltator si o roata conductiva de recoltare, directia este flexibila, reducand foarte mult raza de lucru si imbunatatind eficienta recoltarii. Masina este compacta, adaptabila si utilizata la scara larga pe teren deluros. Aceasta culegatoare de porumb mica este complet functionala, usor de instalat si dezasamblat, cu functionare flexibila, reglabila in inaltime si raza de cotitura. Este potrivita pentru familii sau ferme mici si are avantajele unui design rezonabil, structura simpla si costuri convenabile.

Avantajele pentru combinele de cules porumb sunt:

- Ridicarea hidraulica a balansierului, reglarea inaltimii si distantei dintre randuri

- Este o culegatoare autopropulsata

- Rezervorul ei de cereale este urias, ofera control hidraulic de strunjire si eficienta ridicata pentru economie de timp

- Structura este compacta, are avantajele agilitatii, prezinta pierderi mai mici si putine impuritati

- Raza taierii pe camp indeplineste cerintele clientului

- Este echipata cu radar de mers inapoi, imbunatatind  siguranta in timpul conducerii

Va oferim o descriere generala si cateva caracteristici esentiale ale culegatoarei de porumb: controlul hidraulic al ridicarii si coborarii pentru a asigura functionarea convenabila si agila, posibilitatea montarii pe un tractor separat cu consum redus de energie, taie si intoarce pe camp in timpul recoltarii, nu exista riscul de blocaj si se poate obtine astfel o viteza mare de rotatie, si nu in ultimul rand, poate recolta 2 randuri, cu o eficienta ridicata de 0,5 acri / h.

In timpul recoltarii, culegatoarea de porumb asigura o tocare fina a tulpinilor si frunzelor iar boabele sunt pulverizate pentru o separare eficienta. 

Firma noastra va furnizeaza culegatoare de porumb recunoscute ca punct de referinta pentru cea mai buna calitate de tocare. Eficienta costurilor de intretinere a acestor masini este clara. La fel de importanta este si utilizarea mai eficienta a tractoarelor existente, optimizarea coordonarii operatiunilor de recoltare cu logistica transportului si recoltarea prompta. 

La aceste culegatoare de porumb rata de rupere a cerealelor este de peste 95% acestea urmand principiul de lucru al concasorului cu role. Rola dubla este flexibila si poate fi descarcata fara probleme, reducand astfel rata defectiunilor.

Puterea superioara a motoarelor asigura eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil si sunt usor de intretinut. Ascutirea este automata, calitatea taierii fiind garantata in mod continuu.Sistemul tehnic de umplere a uleiului este instalat pentru a creste durata de viata a rulmentului si pentru a imbunatati stabilitatea masinii. Sistemul de mers pe jos si sistemul de alimentare sunt echipate cu modul dublu de actionare hidrostatica, care este flexibil si reduce foarte mult rata defectiunilor.


Asadar, site-ul nostru vine in intampinarea programului dumneavoastra pentru obtinerea celei mai bune calitati a silozului la cel mai mic pret.
Culegatoare de porumb