Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

In categoria Atomizor de vie site-ul nostru va ofera ofera o gama larga de atomizoare sau pulverizatoare cu acoperire excelenta si flexibilitate.

Aceasta gama de atomizoare poate sa pulverizeze toate tipurile

de vita de vie. Indiferent de nevoile dumneavoastra, de la viile tinere mici pana la

plantatii bine stabilite, aceasta gama de produse va intampina cu adevarat

toate nevoile dumneavoastra. Luati in considerare,  un atomizor reglabil cu 2 viteze care poate furniza cea mai larga rata de aer controlat si care poate stabili variabila volumelor si vitezei aerului. Alegeti si noi va livram!

Nivelul rezervoarelor este vizibil. Atomizorul de vie se fixeaza tinand cont de dimensiunile plantatiei iar reglajele sunt obtinute direct din pozitia de conducere. Difuzoarele de control cu ​​debit variabil se ajusteaza in functie de latimea plantatiei, fara a schimba fluxul / hectar.

Atomizorul de vie este cel mai eficient pentru pulverizarea culturilor. Il gasim disponibil in configuratii pentru 3-6 randuri.

Simplitatea utilizarii si adaptabilitatea la cerintele operationale sunt avantajele principale ale atomizorului. El este folosit in diferite culturi viticole, de la dealuri vechi la podgorii cu radacini proaspete. Atomizorul poate lucra cu o precizie extrema si cu grija pentru fiecare planta, chiar si in cele mai dure conditii (teren inclinat, alei stranse, sol necultivat etc.).

Atomizorul de vie este adaptabil pentru toate companiile iar optiunile de personalizare uriase ii permit si celei mai pretentioase companii agro-mecanice sa gaseasca masina care le satisface cel mai bine nevoile.

Atomizorul ofera disponibilitate mare a pieselor usor interschimbabile. In general atomizorul are o capacitate incepand de la 200 l  . Pulverizatorul este echipat cu duze metalice de lunga durata. Printre specificatiile standard enumeram: rama din otel, rezervor din polietilena, rezervor auxiliar pentru spalarea mainilor, circuit pentru spalarea rezervorului auxiliar, regulator de presiune manual din alama fixat pe cadru, filtru de aspiratie cu supapa de siguranta, 2 filtre de presiune, un pulverizator hidraulic cu volum mare, cu brate cu manevra si doua cu volum mic.

Este usor de reglat si folosit, cu costuri reduse de intretinere. Configurarea bratului prin pulverizare este foarte intuitiva. Nu necesita instrumente speciale. Fiecare operator poate face rapid cateva ajustari necesare pentru a obtine presiunea de aer dorita si amestecul de pulverizare necesar. Majoritatea sarcinilor de pulverizare a vitei de vie pot fi indeplinite cu atomizorul.  La inceputul sezonului cand vegetatia este mare, spray-urile pot fi aplicate de la o singura parte a randului. Se regleaza fiecare ajutaj superior pentru a pulveriza ambele randuri. Insa se practica si pulverizarea pe patru randuri. Mai tarziu in sezon cand vegetatia viticola va creste considerabil,  bratele superioare pot fi  reglate pentru atomizare doar  asupra celor doua randuri adiacente. Atomizarea acestor randuri din ambele parti asigura o acoperire completa si uniforma a pulverizarii. O structura compacta a bratului este ideala pentru randurile inguste. Montat in pozitie cu inaltime fixa ​​, atomizorul are o latime a bratului in pozitia de pulverizare de la 2,5m la 6 m in functie de setarea dispozitivului de pulverizare extern. Secventa de pliere telescopica este actionata hidraulic de catre sofer.

Va asteptam sa descoperiti pe site-ul nostru toate tipurile de atomizoare de vie!!!

Atomizor vie