Remorcile agricole moderne sunt construite mai puternice pentru a dura mai mult.

Pe pagina noastra veti gasi remorci cu golire mica / 3-Axe cu incarcare joasa / Remorca cu golire multifunctionala / Remorca cu golire pe jumatate / Remorca basculanta /  Remorca cu trei osii / Remorca pentru baloti / Remorca pentru cereale /etc.

Remorca agricola de succes este simpla, robusta si se poate confrunta cu toate tipurile de piste. Bara de tractiune prevazuta asigura o flexibilitate semnificativa si protejeaza soferul de socuri.

Remorca agricola este  cel mai performant vehicul de transfer pentru transferul de iarba si siloz de porumb la marginea terenului.

Operatorii si contractorii se confrunta cu provocarea de a acoperi distante tot mai mari de transport de la camp la siloz. Acest lucru necesita un vehicul care poate detine un volum imens de incarcare si descarcarea rapida la marginea terenului sau siloz. Remorcile agricole pot fi utilizate atat ca remorci standard pentru siloz, cat si ca vehicule de transfer pentru transferul materialului la marginea campului.

Inaltimea de incarcare a tuturor remorcilor a fost mentinuta cat mai redusa, facand sasiul de sus asezat in interiorul sasiului inferior. Remorcile sunt construite cu un design al sasiului de sus si de jos, oferind o rezistenta si o stabilitate mai mare. Extrudarile de otel sunt impinse si pregatite inainte de fabricatie pentru a indeparta gradul de macinare si pentru a asigura o buna suprafata pentru aderenta vopselei. Corpurile remorcii au o capacitate mare de volum. Pivotul balamalei este latimea totala a sasiului si este prevazut cu puncte de grasime. Cadrul caroseriei este fabricat rezistent si sudat complet pentru a preveni acumularea de murdarie si apa.

Remorcile pot fi concepute pentru a transporta si 12.000 kg-25.000kg. Remorcile cu o capacitate de 15.000 kg si mai mult sunt echipate cu arcuri cu patru foi. Remorcile sunt dotate standard cu o bara de tractiune.

Remorcile agricole sunt echipate cu un sistem de iluminat rutier comercial si cablurile sunt conectate la cutii de jonctiune impermeabile. Luminile sunt toate LED-uri, inclusiv o lumina de avertizare cu LED-uri intermitente. Pe partea din fata a remorcii este montat un pedalier pentru a mentine cablurile electrice si de 

Remorci agricole de vanzare