Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Site-ul nostru stocheaza o mare varietate de unelte de prelucrare a pamantului si piese precum discuri agricole, lopeti, cutite, brazdare, tamburi, dalti si alte unelte. Oviectivul nostru este sa va oferim piese de schimb de calitate care sa functioneze o perioada cat mai lunga si la o performanta superioara.

Gasiti lame de disc agricol plate, concave sau gravate si alegeti cu usurinta pentru grapa dumneavoastra sau pentru utilaje exact ceea ce va trebuie. Am stocat mii de lame de disc. Toate discurile discului sunt tratate termic pentru a oferi o rezistenta maxima la rupere. Discurile agricole sunt din otel.

Lamele cu discuri simple disponibile sunt fabricate printr-un proces unic de fabricare pentru o rezistenta superioara. In timpul crearii discurilor agricole, fiecare cruce de lama se roteste de doua ori. Cu aceste piese, de fiecare data cand lamelele sunt prelucrate, acestea sunt rulate impotriva granulelor opuse pentru a imbunatati foarte mult rezistenta metalului.

Formele discurilor agricole simple sunt concepute pentru a prelucra cat mai bine solul. Veti gasi discuri agricole potrivite  mai multor tipuri de utilaje agricole.

Oferim lame de  discuri agricole potrivite unei mari varietati de stiluri de osii. Toate aceste piese si discuri sunt construite pentru a rezista. Discurile agricole rezistente amesteca cu usurinta stratul superior al solului cu stratul bogat in nutrienti, astfel incat sa obtineti o recolta mai buna.

 

Aceste lame de disc simple sunt ideale pentru a penetra solul compact. Discurile agricole pe care le vindem prezinta muchii taioase, ascutite si exceleaza ca unelte de prelucrare a solului. Gasiti piesele de schimb de care aveti nevoie, verificand mii de produse pentru ferma, magazin, casa si gradina. De la discuri agricole pana la dalta, oferim produse pentru toti fermierii.

Discul agricol construit din otel este echipat cu un butuc si are un model de montare cu patru bolti. Fiecare butuc este asamblat cu doi rulmenti pentru a rezista la uzura si la rupere in timpul prelucrarii solului. Avantajele discurilor agricole de calitate sunt: constructie a cadrului robusta si de calitate, stabilitate excelenta la viteza ridicata de functionare datorita pozitiei osiei in fata rolei, intretinere usoara datorita punctelor minime de lubrifiere, abilitatea de a lucra in conditii dificile si de sol uscat.

Plugurile cu discuri agricole au o performanta excelenta in toate tipurile de sol actionand dupa principiile de baza cum ar fi sfaramarea solului, rasucirea solului si amestecarea lui. Plugurile de disc sunt folosite si pentru a prelucra zonele pietroase. Designul special permite cu ususrita prelucrarea in zonele stancoase si inradacinate. Asftel pot fi prevenite usor deteriorarile care pot aparea la pluguri si tractoare. Durata de utilizare a sasiului si a discurilor agricole  este destul de lunga, in special la discurile de otel.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru a accesa cea mai variata gama de discuri agricole, potrivite utilajelor dumneavoastra.

Disc agricol