Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Cositoarele rotative electrice sunt un simbol al calitatii, tehnologiei si design-ului la cel mai inalt nivel. Sunt folosite in mod constant si sunt mai usoare si mai silentioase decat cele cu motoare pe benzina.

 Au fost declarate favoritele iubitorilor de gradinarit si sunt apreciate in special de femei si de persoanele in varsta. Ele sunt ecologice si gata de utilizare in orice moment - nu este nevoie de intretinere asa ca nu sunt consumatoare de timp.

Pe site-ul nostru veti gasi mai multe modele din aceste categorii, modele care ofera facilitati confortabile pentru a face din gradinarit o placere.
In agricultura, o cositoare foloseste lame groase de metal ascutit pentru a taia iarba groasa, tufisuri grele, buruieni si copaci mici. Datorita puterii utilajului, scuturile din lant greu, vinil gros sau din cauciuc sunt furnizate adesea in jurul canalului de descarcare pentru a controla resturile aruncate in zbor. In horticultura, o cositoare rotativa este, de obicei, o masina integrala care este fie impinsa manual, fie condusa de un operator, si este folosita pentru a cosi locuri amenajate si terenuri de sport.
La cositoarea rotativa lamele se rotesc vertical. O cositoare trebuie sa aiba intre trei si sapte lame, in functie de tipul de model.

Terenurile de golf sunt cel mai adesea taiate cu masini de tuns iarba care sunt trase de un tractor.

O masina de tuns iarba impinsa de oameni nu taie prea multa iarba, nici la fel de usor.Cu toate acestea, odata ce gazonul este controlat, taierea asemanatoare foarfecelor este mai sanatoasa pentru gazon. Taietura este precisa si curata, si astfel peluzele sunt mai sanatoase si mai atractive.

Cositoarele  din gama celor cu design nou, atractiv sunt ideale pentru peluze de dimensiuni medii de pana la 800 m².  

Toate modelele integreaza mai multe functii intr-o singura unitate, functii necesare pentru diferite intrebuintari alte dispozitivelor individuale: pentru cosirea gazonului, pentru colectarea decupajelor de iarba in sacul de colectare si pentru a alimenta peluza cu substante nutritive optime. Cu o rotire a manetei de selectie, cositorii multifunctionali se schimba de la un mod la altul. Asadar, puteti sa cositi cu si fara sac de prindere.

Functia de taiere simpla ofera cea mai rapida modalitate de a tunde gazonul. Este recomandata pentru zone in mare parte cu iarba mai mare, care trebuie sa fie cosite mai rar. Iarba este taiata fara cos si ejectata lateral sau in spatele unitatii de taiere.

Functia de presare este ideala atunci cand exista mai mult timp pentru a tunde gazonul. Functia de colectare este cea care asigura colectarea de frunze si decupaje din iarba in punga de colectare, astfel incat lumina si apa sa poate asigura o crestere sanatoasa si nestingherita a gazonului. Aveti posibilitatea sa aruncati resturile colectate, de exemplu, pe compostor sau in cosul pentru deseuri biologice.

Cositoarea rotativa este ideala pentru gradinile bine intretinute, a caror vegetatie este cosita de cel putin doua ori pe saptamana in sezonul de varf.

La cositoarele silentioase cosirea nu este deranjanta pentru urechi si va permite sa lucrati fara oboseala. In plus, acestea sunt gata de utilizare in orice moment.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru a consulta ultimele oferte la cositoarele rotative.

Cositoare rotativa