Fără TVA: 9,34RON 11,11RON
Fără TVA: 8,21RON 9,77RON
Fără TVA: 10,23RON 12,17RON
Fără TVA: 8,83RON 10,51RON
Fără TVA: 11,21RON 13,34RON
Fără TVA: 9,91RON 11,79RON
Fără TVA: 11,78RON 14,02RON
Fără TVA: 10,25RON 12,20RON
Fără TVA: 13,16RON 15,66RON
Fără TVA: 11,52RON 13,71RON
Fără TVA: 15,21RON 18,10RON
Fără TVA: 13,28RON 15,80RON
Fără TVA: 18,52RON 22,04RON
Fără TVA: 15,95RON 18,98RON
Fără TVA: 22,31RON 26,55RON
Afişare 1 - 15 din 134 (9 pagini)


Prin intermediul expertizei in design-ul rulmentilor s-a dezvoltat gama de rulmenti SKF. SKF reprezinta standardul mondial de performanta, pentru majoritatea tipurilor de rulmenti. Acceseaza site-ul nostru pentru a descoperi cele mai bune oferte la categoria rulmentilor SKF si o garantie a celor mai inalte criterii de performanta ale produselor oferite.

Rulmentii din clasa SKF sunt deasupra standardelor obisnuite in ceea ce priveste acuratetea dimensionala, avand ajustaje precise cu arborele, carcasa, umerii de sprijin axial si, daca este cazul, la imperecherea in seturi. Printre avantajele rulmentilor SKF se numara : durata de viata a lagarelor, fiabilitate neegalata, uzura mecanica mai mica a utilajelor, consum energetic si de lubrifiant redus, performanta deosebita in aplicatii grele, chiar daca nivelul de contaminare cu impuritati este ridicat si lubrifierea este insuficienta, costuri reduse de intretinere a utilajelor, nivel redus de zgomot si vibratii. Afla pe site-ul nostru mai multe informatii despre: rulmenti cu role butoi, rulmenti cu role cilindrice, rulmenti cu role conice, rulmenti ACBB.

Rulmentii SKF au fost ganditi si proiectati pentru o performanta maxima iar asta o demonstreaza geometria interna optimizata pentru a reduce frecarea, uzura si generarea de caldura; asa incat ea permite indici de incarcare axiala si / sau radiala mai mari.

Materia prima este reprezentata de un otel foarte pur si omogen ce confera rulmentilor SKF o rezistenta exceptionala la uzura prin solicitare. Precizia de rotire obtinuta  de inele este imbunatatita fata de clasa normala ISO, asigurand functionarea cu vibratii reduse, timp de frecare si temperatura de functionare reduse, consum de lubrifiant si consum energetic optim.

Rulmentii SKF au reglarea termica mai buna decat rulmentii standard. In timpul utilizarii, dilatarea termica a inelelor este redusa iar reglajele si jocul intern raman stabile pe o plaja mare de temperaturi de functionare a lagarului.
Rulmentii SKF sunt  incadrati intr-o gama de produse care acopera rulmenti cu role sferice, rulmenti cilindrice, rulmenti cu role conice, rulmenti, rulmenti cu adancime, rulmenti de contact cu unghiular si piese conexe.

Gama de rulmenti SKF este cel mai bine caracterizata de standardele superioare ce se reflecta intr-o serie de avantaje si anume: reducerea costurilor de intretinere, imbunatatirea eficientei energetice, optimizarea modelelor,  reducerea timpului de comercializare si reducerea costului total al detinerii lor.

Pagina noastra va sta la dispozitie cu ultimele noutati si descrieri ale produselor. Dorim sa va oferim toate detaliile cautarilor dumneavoastra si promptitudine in preluarea comenzilor si onararea acestora in cel mai scurt timp. Accesati catalogul virtual de produse din categoria rulmentilor SKF si veti gasi aici informatiile necesare in orice moment.

Rulmenti-SKF