11,11RON Fără TVA: 9,34RON
9,77RON Fără TVA: 8,21RON
12,17RON Fără TVA: 10,23RON
10,51RON Fără TVA: 8,83RON
13,34RON Fără TVA: 11,21RON
11,79RON Fără TVA: 9,91RON
14,02RON Fără TVA: 11,78RON
12,20RON Fără TVA: 10,25RON
15,66RON Fără TVA: 13,16RON
13,71RON Fără TVA: 11,52RON
18,10RON Fără TVA: 15,21RON
15,80RON Fără TVA: 13,28RON
22,04RON Fără TVA: 18,52RON
18,98RON Fără TVA: 15,95RON
26,55RON Fără TVA: 22,31RON
Afişare 1 - 15 din 134 (9 pagini)


Prin intermediul expertizei in design-ul rulmentilor s-a dezvoltat gama de rulmenti SKF. SKF reprezinta standardul mondial de performanta, pentru majoritatea tipurilor de rulmenti. Acceseaza site-ul nostru pentru a descoperi cele mai bune oferte la categoria rulmentilor SKF si o garantie a celor mai inalte criterii de performanta ale produselor oferite.

Rulmentii din clasa SKF sunt deasupra standardelor obisnuite in ceea ce priveste acuratetea dimensionala, avand ajustaje precise cu arborele, carcasa, umerii de sprijin axial si, daca este cazul, la imperecherea in seturi. Printre avantajele rulmentilor SKF se numara : durata de viata a lagarelor, fiabilitate neegalata, uzura mecanica mai mica a utilajelor, consum energetic si de lubrifiant redus, performanta deosebita in aplicatii grele, chiar daca nivelul de contaminare cu impuritati este ridicat si lubrifierea este insuficienta, costuri reduse de intretinere a utilajelor, nivel redus de zgomot si vibratii. Afla pe site-ul nostru mai multe informatii despre: rulmenti cu role butoi, rulmenti cu role cilindrice, rulmenti cu role conice, rulmenti ACBB.

Rulmentii SKF au fost ganditi si proiectati pentru o performanta maxima iar asta o demonstreaza geometria interna optimizata pentru a reduce frecarea, uzura si generarea de caldura; asa incat ea permite indici de incarcare axiala si / sau radiala mai mari.

Materia prima este reprezentata de un otel foarte pur si omogen ce confera rulmentilor SKF o rezistenta exceptionala la uzura prin solicitare. Precizia de rotire obtinuta  de inele este imbunatatita fata de clasa normala ISO, asigurand functionarea cu vibratii reduse, timp de frecare si temperatura de functionare reduse, consum de lubrifiant si consum energetic optim.

Rulmentii SKF au reglarea termica mai buna decat rulmentii standard. In timpul utilizarii, dilatarea termica a inelelor este redusa iar reglajele si jocul intern raman stabile pe o plaja mare de temperaturi de functionare a lagarului.
Rulmentii SKF sunt  incadrati intr-o gama de produse care acopera rulmenti cu role sferice, rulmenti cilindrice, rulmenti cu role conice, rulmenti, rulmenti cu adancime, rulmenti de contact cu unghiular si piese conexe.

Gama de rulmenti SKF este cel mai bine caracterizata de standardele superioare ce se reflecta intr-o serie de avantaje si anume: reducerea costurilor de intretinere, imbunatatirea eficientei energetice, optimizarea modelelor,  reducerea timpului de comercializare si reducerea costului total al detinerii lor.

Pagina noastra va sta la dispozitie cu ultimele noutati si descrieri ale produselor. Dorim sa va oferim toate detaliile cautarilor dumneavoastra si promptitudine in preluarea comenzilor si onararea acestora in cel mai scurt timp. Accesati catalogul virtual de produse din categoria rulmentilor SKF si veti gasi aici informatiile necesare in orice moment.

Rulmenti-SKF