Despre noi

Despre noi

Cine suntem si ce facem

 

              PiniOnline.ro- este o platformă online care dezvoltă o piața de desfacere pentru firmele producătoare și importatoare de utilaje agricole,utilaje de construcții, tractoare,combine ,piese de schimb pentru toată gama de utilaje Agricole si construcții,rulmenți  agricoli si industriali,curele,lanțuri ,accesorii si consumabile.

                Viziunea PiniOnline.ro este ca fiecare client care cauta piese si utilaje sa le gaseasca pe toate in acelasi loc si sa nu fie nevoit a pierde timp.Din acest motiv dorim sa venim in rezolvarea nevoilor clientilor.

             PiniOnline.ro dispune de personal specializat cu pregatire in IT,promovare online,marketing, experimentat   si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune cu piata online in domeniu , urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.  Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti.

            PiniOnline.ro ofera partenerilor care vor sa-si vanda produsele pe platforma online,servicii de promovare online a produselor expuse,posibilitati de comunicare si parteneriat intre firmele care vand produsele pe platforma noastra.Dorim sa dezvoltam aceasta platforma la nivel national si in tarile europene impreuna cu partenerii nostri prin punerea laolata a strategiilor de marketing si productie.

            Avem agenti de vanzari care promoveaza platforma in randul fermierilor si revanzatorilor.

              Fiecare vanzator isi poate crea conturi de acces pentru ca clientii lui sa beneficieze de discounturile stabilite.

Dorim in final ca impreuna sa gasim metode si strategii cu care sa venim in intampinarea  clientilor cu o gama cat mai variata de produse si servicii.

 

                                                                                                                                                            Echipa Pinionline